
אפוטרופסות או ייפוי כח מתמשך
הוריכם מבוגרים וכעת גם חלו ואושפזו.
בית החולים מבקש במסגרת הטיפול הרפואי בהם להעניק להם טיפול רפואי, אך הוריכם אינם מבינים מה רוצים מהם. הצוות הרפואי מחליט כי הוריכם אינם כשירים לבצע החלטות בעניין גופם ודורשים מכם מינוי אפוטרופוס לגוף.
מה עושים עכשיו? איך ממשיכים? איך מתמודדים גם עם הטיפול בהורים וגם עם פנייה לבית המשפט לצורך הוצאת צו אפוטרופסות? כיצד משיגים אפוטרופסות במהירות לצורך המשך טיפול רפואי בהורים?
ע"מ להוציא צו אפוטרופסות לגוף ורכוש לאדם, הינכם מוזמנים לפנות אלי ואסייע לכם במהירות ויעילות.
אין סיבה שבזמן שאתם טרודים ועסוקים בטיפול בהורים מבוגרים ובניסיון לשמור על שגרת חייכם, תהיו עסוקים גם בהגשת בקשה למינוי אפוטרופוס.
הינכם מוזמנים לפנות לשלי גמליאלי עו"ד ומגשרת לענייני משפחה ע"מ שתגיש עבורכם את הבקשה לצו אפוטרופסות ליקירכם במהירות וביעילות, וכך תחסוך מכם זמן יקר והתנהלות לא נכונה בניסיון להוציא את הצו.
במידה והינכם מטופלים בהורים מבוגרים ובריאים, כדי להקדים את המאוחר ולא להגיע למצב בו חס וחלילה יחלו ההורים ואז תצטרכו לעמול על הוצאת צו אפוטרופסות, באפשרות הוריכם וגם באפשרותכם לעשות ייפוי כח מתמשך, שם יוחלט בהתאם לרצון הממנה במי הוא מעוניין שיתמנה בשעת הצורך כאפוטרופוס על גופו ורכושו ועל מי סומך הממנה כך שיכנס בעליו כשיוצר הצורך.
בניגוד לייפוי כח מתמשך, בבקשה לצו אפוטרופסות המבקש לא נבחר ע"י הממנה והמבקש אינו בהכרח בחירת האדם אשר ממנים לו אפוטרופוס. בייפוי כח מתמשך לממנה יש את ה-וטו בקבלת ההחלטות מי יהיה הממונה שלו ועוד אפשרויות נוספות.